Servicii fotografie Brasov

 

Doru Buzea este un fotograf profesionist, cu trei tipuri de servicii în portofoliu, adaptate la nevoile clientului, la decor şi la specificul evenimentelor la care acesta este prezent.

Fotografie de nuntă

Tu doar îţi alegi de pe hartă locul în care vrei să se desfăşoare una dintre cele mai importante zile din viaţa ta, iar Doru îţi va fi alături. În vârf de munte, într-un vulcan stins, pe plajă, la mare, în pădure sau alături de zidurile unei cetăţi, atât în România, cât şi în afara ţării. Distanţa este doar un număr, iar pasiunea nu ţine cont de kilometri.

Stilul de fotografie ales de Doru Buzea este unul în care acesta se transformă într-un fin observator, fără a interveni în desfăşurarea momentelor, astfel că este sporit gradul de naturaleţe şi autenticitate al participanţilor la eveniment, într-o abordare demnă de fotojurnalism.

Fotografie de Eveniment – Social & Corporate

Profesionalismul şi eticheta sunt mărcile definitorii ale fotografiilor realizate de Doru Buzea. Spiritul de echipă şi entuziasmul sunt surprinse nedisimulat în cadrul petrecerilor corporate, al evenimentelor sociale sau de tip team building.

Oferă servicii de top, într-o atmosferă lipsită de orice apăsare, în care firul epic al activităţilor este tratat într-un mod obiectiv şi imparţial.

Fotografie pentru Personal Branding

Brandingul personal reprezintă un atu definitoriu în cadrul expunerii publice, astfel că şedinţele foto sunt tratate cu maximă seriozitate şi implicare, atât pentru portofoliul individual al clientului, cât şi pentru afişarea acestuia pe canalele de social media.

O imagine corect expusă spune chiar şi mai mult decât o mie de cuvinte – poate ajuta într-o carieră politică, în business sau în brand awareness – astfel că în urma unei experienţe de peste 15 ani, Doru Buzea a devenit un nume de top, consacrat în realizarea acestui tip de şedinţe fotografice.

Stilul de fotografie de nuntă abordat de mine este unul curat, creativ și pasionat de a spune povestea nunții voaste în imagini dar fără a interveni prea mult în momentele zilei. Fotograful de eveniment este un observator. Un fotograf de nuntă surprinde naturalețea momentului care se desfăsoară fără a-l regiza. Fotograful nunții tale va lăsa momentele nunții să se desfășoare cu naturalețe, aproape ca un fotograf jurnalist. Alege doar să devii personajul central al serviciilor de fotografie, de restul – se ocupă Doru!

Caută-mă şi vom discuta despre cele mai bune modalităţi artistice care te vor pune în valoare! Aşează-te în lumina potrivită!