Cum să îți alegi cel mai bun fotograf pentru nunta ta

01/17/2022

Etapa de căutat fotograf pentru nuntă?

Această etapă este extrem de importantă dacă ne gândim la “Ce îți rămâne după nuntă?”. Oricine iți poate confirma că fotograful joacă un rol esențial în ziua nunții.

Doru îți vă fi alături încă de la primele ore ale diminețîi. De la pregătirile tradiționale la cununia religioasă și mai apoi la petrecerea de la restaurant. Tocmai de aceea, este recomandat să îți alegi cu grijă acest furnizor de servicii pentru nuntă. În funcție de calitatea serviciilor acestuia vă depinde și calitatea amintirilor imortalizate la nuntă, iar comunicarea este esențială.

Fotografia de nuntă imortalizează timpul într-o imagine, leagă trecutul, prezentul și viitorul, că atunci când îți faci bugetul pentru nuntă, trebuie să știi că banii acordați pentru fotografia de nuntă sunt o investiție, nu o cheltuială, deaorece florile se ofilesc, tortul se termină, invitațiile vor fi uitate într-un sertar, rochia vă fi purtată cel puțîn o dată, pantofii superbi mai au o șansă, pe când fotografiile, vor rămâne acolo pentru totdeauna, mărturie sinceră a celei mai frumoase zile din viață voastră și o dovadă a iubirii voastre, o poveste demnă în imagini pe care să o spuneți celor mici.

Buget

Când te gândești la nunta ta și te uiți la buget, asigură-te că îl maximizezi pentru fotografia nunții tale, nu este vorba doar de câteva fotografii cu tine și partenerul tău, arătând frumoși și fericiți, ci este vorba despre o frumoasă poveste din cea mai așteptată zi.

Fotograf profesionist

Asigură-te că fotograful de la nunta ta vă scrie o poveste și vă observa toate emoțiile în fotografii, iar pentru acest aspect, nu ezita să angajezi un fotograf profesionist pentru ziua cea mare.

Website și Portofoliu.

Asigură-te că are un website unde poți vizualiza un portfolio, date de contact și autenticitatea pe care o cauți.

Albumul de Nuntă.

Este extrem de comod și ușor să iți comanzi albumul în print de nuntă, direct de la fotograful pe care l-ai ales pentru marele eveniment, iar posibilitatea lui de a oferi acest serviciu este esențial, te scutește de alte drumuri și alte comenzi.

Planificarea din timp.

O planificare din timp a nuntii și alegerea fotografului este esențială, pentru că vei avea timp suficient să comunici cu fotograful, să îi explici ce îți dorești de la acesta experinta, și cel mai important – disponibilitatea unui profesionist desăvârșit, un fotograf dedicate pentru nunti și evenimente memorabile.

Experiența.

Doru Buzea preferă să se considere unul dintre invitaţi, care întâmplător face şi poze, fără a beneficia de un statut special şi de o atenţie pe măsură. Astfel, oamenii din jur se simt confortabil în preajma lui, fără presiuni şi rigori inutile. Îl găsești online pe www.dorubuzea.ro sau pe email doru.buzea@gmail.com sau direct in Braşov.